Anmeldelser

 “Nærvær, udstråling og energi er nøgleord når Kari indtager lokalet til en aften med fortælling. Hele personalegruppen var samlet, og vi lyttede, arbejdede og grinede gennem de to timer det varede”

David Wulf-Andersen, Souschef, Magleby Fri- og Efterskole.”

Du formåede at invitere vores elever ind i fortællingens magiske univers, således at de blev tryllebundet og fanget af magien og stemningen. De lod sig rive med og fik på magisk vis troen og modet til at turde give sig fuldt ud i fortællingens store kunst.

Jette Olsen, lærer, Ringe Kost- og Realskole.

Didaktisk super dygtig. Bygger bro mellem viden og praktik. Udfordrer vaner på herligste vis. Uimodståelig storyteller. Energisk og effektiv. Vildt inspirerende at arbejde sammen med

Line Sørensen og Charlotte Sahl-Madsen, #YD14 Young Digitals

Alle har haft en rigtig god aften og din levende og fortryllende fortælling af H.C Andersens Grantræet og den efterfølgende lille event toppede stemningen helt perfekt.

Martin Serup Pedersen, Group logistic manager, Kohberg Bakery Group.

Eventyrenes dronning. Hun kan fortælle dem så børn sidder tryllebundet og så voksne opdager det ekstra lag der altid er skjult under huden.

Kronborg Fortællefestival, Words 2013.

Kari har gjort Storytelling til et begreb, som alle i Universe kender.

Pia Bech Mathiesen, adm. direktør for Universe (tidl. Danfoss Universe).

Kari Brinch stod ret op og ned og tryllebandt en flok musestille teenageelever med sin fortælling. For selvom hun var tro mod det oprindelige eventyr, havde hun gjort fortællingen til sin egen. Og netop det gjorde den autentisk, naturlig og ikke mindst spændende.

Jens Jacob Beck, lærer, Nymarkskolen.

Det var lissom at drømme! Man var der bare selv

Oliver, 2. kl., Thurø Skole.

I starten af november holdt vi Halloween fest for min datters 5 klasse.
Alle var HELT stille, også de voksne. I slutningen af historien rejste hårene sig på armene af mig! Man blev virklig revet med, alle børnene var sååååå imponerede. Det var virkelig en stor oplevelse!

Lotte Skærbæk, Svendborg.

Jeg er utroligt imponeret over din fortællerevne. Jeg synes det er en kæmpe bedrift at holde 60 8. klassers elever fast til fortællingen. Og hvis ikke jeg så stædigt havde ønsket at bevare fatningen, så havde afslutningen trukket vand hos selv en gammel kyniker som mig…

Yvonne, mor til elev i 8. klasse på Nordagerskolen

Kari’s passion for storytelling har nu gennem længere tid hjulpet Universe til at fænge børns interesse for naturvidenskab og teknik. Uanset om emnet er vulkaner, biler eller noget helt tredje har hun en evne til fortælle om det på en måde som får alle til at lytte og leve sig ind i historien”.

Michael Sølvsten, driftsdirektør, Universe Science Park.